avion Tarom

Diaspora Madrid

Comunicat zboruri charter către România. Ambasada României în Regatul Spaniei

Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei, comunicat, Romania, Spania, zboruri charter

Comunicat zboruri charter către România. Ca urmare a anunțului autorităților române din seara zilei de 14 mai a.c. privind prelungirea suspendării zborurilor dintre România si Spania cu încă 14 zile, Ambasada României în Regatul Spaniei a solicitat organizarea de curse charter pentru a da curs solicitărilor de asistență a cetățenilor români din Spania, aflați în situații speciale.

Precizăm că, în urma demersurilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne au planificat 5 curse charter de la Bucuresti către Spania, operate de compania Tarom, cu următoarele coordonate:

  • Joi, 21 mai 2020, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
  • Joi, 21 mai 2020, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti
  • Vineri, 22 mai 2020, Bucuresti-Malaga-Bucuresti
  • Duminică, 24 mai 2020, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
  • Duminică, 24 mai 2020, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti.

Având în vedere termenul scurt de notificare privind operarea zborurilor din data de 21 mai 2020, misiunea diplomatică si ofiicile consulare românesti din Spania au procedat la contactarea persoanelor care și-au notificat încă de la debutul crizei sanitare imposibilitatea continuării șederii pe teritoriul Spaniei (criteriile au vizat cazurile sociale și persoanele care se aflau cu caracter temporar în Spania).

Astfel, cele două curse care vor fi operate în cursul zilei de mâine, 21 mai a.c., și-au atins gradul maxim de ocupare.

Aducem la cunoștința tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile si achiziționa biletele de avion pentru zborurile din 22 și 24 mai la Call Center-ul TAROM, număr de telefon +4021.303.44.00.

Comunicat zboruri charter către România.

Sursa: https://madrid.mae.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.