Cinci români arestați în Spania. Făceau parte dintr-o rețea dedicată falsificării testelor PCR pentru călători

Diaspora Madrid

Cinci români arestați în Spania. Făceau parte dintr-o rețea dedicată falsificării testelor PCR pentru călători

137 pasageri, retea de falsificare, romani arestati in Spania, Romani in Spania, teste false, teste pcr

Cinci români arestați în Spania. Două autocare care parcurgeau traseul Spania-România și în care se aflau 137 de pasageri, au fost oprite în Franța deoarece călătorii ar fi avut teste PCR negative false. Rețea dedicată falsificării testelor PCR demontată de Poliția Națională spaniolă.

Ancheta a început ca urmare a depistării de către poliția franceză a două autocare ce se îndreptau spre România. Cei 137 de călători prezentau certificate Covid-19 falsificate. Pasagerii au declarat că au fost testați într-un laborator situat în Barcelona.

Polițiștii francezi au refuzat intrarea românilor în Franța (vama Jonquera), i-a întors din drum și i-au predat Poliției Naționale spaniole.

Contactați de autoritățile spaniole, reprezentanții laboratorului au confirmat faptul că testele nu au fost făcute acolo.

Călătorii au precizat ulterior poliției spaniole, că, în pachetul călătoriei, plătit în avans, era inclus și testul PCR care valora 40 de euro. Inițial acestora li se transmisese că vor face testul pe drum, la Barcelona, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

https://www.diasporamadrid.com/atletico-madrid-campioana-spaniei-2021-dupa-un-final-dramatic-in-la-liga/

Șoferii au fost arestați pentru fals în documente

În total, polițiștii au găsit 137 de falsuri, care au fost descărcate de pe telefoanele șoferilor. Oamenii legii au arestat cinci persoane, printre care cei patru șoferi ai celor două autocare pentru infracțiune de falsificare de documente. De asemenea, liderul grupului a fost arestat după ce a fost localizat la domiciliu, în Torrejon de Ardoz (Madrid).

Sursa: telemadrid.es

Cinci români arestați în Spania. Făceau parte dintr-o rețea dedicată falsificării testelor PCR pentru călători


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.