Bătaie între două clanuri țigănești pe străzile unui orășel din Spania(video)

Diaspora Madrid

Bătaie între două clanuri țigănești pe străzile unui orășel din Spania(video)

Bătaie între două clanuri țigănești de origine română în Spania. Șapte persoane au fost arestate după o răfuială soldată cu mai mulți răniți în Villanueva de la Serena. Potrivit Poliției Naționale, nu sunt excluse noi arestări în următoarele ore.

Șase bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, au fost arestați pentru infracțiune de vătămare corporală după ce au participat la o încăierare pe o stradă din Villanueva de la Serena (Badajoz) și așteaptă să fie judecați.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17:00 pe strada La Barca, în cartierul La Cruz del Rio. La aceea oră, mai mulți martori au alertat poliția despre incident.

Cauți Avocat român în Spania? Vezi: Servicii juridice pentru românii din diaspora!

La fața locului s-au deplasat mai multe unități ale Poliției Naționale și una a Poliției Locale. Agenții au coroborat faptele și au procedat la separarea părților aflate în conflict și la detensionarea zonei, după care au arestat șapte persoane.

Vezi și: Conferință final de proiect – Antibullying Cultural în Diaspora şi Rural

Bătăușii” au fost duși la spitalul Don Benito-Villanueva pentru tratarea rănilor suferite, care au fost provocate cu „obiecte contondente„. Mulți dintre ei erau înarmați cu bâte de baseball și alții aveau pistoale cu aer comprimat. După ce au fost externați au fost duși la secția de poliție.

Poliția judiciară din Don Benito a preluat procedura și nu sunt excluse noi arestări.

Bătaie între două clanuri țigănești pe străzile unui orășel din Spania(video)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu