Aplauze literare dedicate luptătorilor împotriva coronavirusului. Este o inițiativă frumoasă la care poate vor să se unească și alți români.

În fiecare zi, pagina Aplauso literario aduce un omagiu special luptătorilor împotriva coronavirusului cu poezii, povești și fragmente din romane. La câteva minute după ora 20:00, când mulți oameni au participat deja la acea întâlnire obișnuită de pe balcoane, terase și ferestre, vă puteți bucura în acest colț al rețelei sociale de trei videoclipuri cu scriitori și actori care citesc părți din propriile lor opere sau din cele favorite.

În spatele acestei inițiative, cea care a oferit prima ovație literară pe 6 aprilie, este Ramona Avram. „Foarte iubitoare de poezie”, așa cum se definește ea însăși, locuiește în Zaragoza de 13 ani.

Vine un moment în care ești atât de scufundat în rețelele de socializare citind toate informațiile ce ajung la tine despre pandemie și te scufunzi într-un carusel care te copleșește și aproape că îți provoacă anxietate.

explică Ramona Avram.

Ea a vrut să creeze acest „colț” în care să găsească „câteva minute literare care te invită să închei ziua într-un mod relaxat, pentru a savura cuvântul și poveștile”.

Ramona a luat legătura cu creatori, mulți dintre ei aragonezi, care s-au alăturat cu drag acestei inițiative. Oricine dorește să participe poate face acest lucru prin încărcarea videoclipului lor cu urmatoarele hashtag-uri #aplausoliterario și #losbalconesrecitan.

Ramona Avram dorește ca și cei mici să-și aibă locul în această poveste. De aceea în fiecare seară le dedică una dintre cele trei pilule de literatură, teatru și chiar muzică.

Românii care doresc să se unească o pot face direct pe pagina Aplauso literario. Aceștia pot să urce videoclipurile direct pe pagină, în secțiunea Postări ale vizitatorilor.

Aplauze literare dedicate luptătorilor împotriva coronavirusului

Sursa: https://www.heraldo.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.