Cașcaval-Lidl-infectat-cu-Listeria-monocytogenes

Diaspora Madrid

Alertă de Sănătate: se cere să nu se consume acest cașcaval din supermarketul LIDL

2020, alerta de sanatate, cascaval infectat, Lidl, Listeria monocytogenes, Spania

Cașcaval Lidl infectat cu Listeria monocytogenes. Agenția Spaniolă pentru Siguranța Alimentară și Nutriție a emis o alertă pentru a preveni consumul unei brânzeturi comercializate în Lidl.

În concret, este un cașcaval de capră produs în Olanda și vândut în magazinele spaniole ale lanțului german de supermarketuri. Potrivit agenției, acest produs conține Listeria monocytogenes, o bacterie dăunătoare sănătății.

În general, acest tip de agenți patogeni sunt detectați de controalele aplicate de producătorii din industria alimentară. Dar, uneori, au avut loc focare periculoase, cum ar fi cel care a avut loc în Spania în 2019, din cauza distribuției unui lot de carne mărunțită în stare proastă.

Cașcavalul din Lidl este distribuit în role de 100 de grame și este ambalat de compania Jermi Käsewerk GmbH. Compania germană a emis un comunicat prin care informează că focarul de listeria a fost detectat chiar de producător.

Atât Lidl, cât și Agenția Spaniolă pentru Siguranța Alimentară și Nutriție solicită returnarea brânzei și, bineînțeles, să nu o consumăm dacă este deschisă acasă.

Sursa: https://www.elindependiente.com

Cașcaval Lidl infectat cu Listeria monocytogenes


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.