Adolescenta însărcinată bătută cu biciul

Diaspora Madrid

Adolescentă însărcinată bătută cu biciul în curtea casei, în Suceava(video)

adolescenta, batuta cu biciul, insarcinata, minora 15 ani, Romania, Suceava

Adolescenta însărcinată bătută cu biciul, în Suceava, a fost lovită chiar de iubitul ei. “Băiatu Gagicarul”, aşa cum îşi spune acesta pe Facebook, a ajuns la Poliţie, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere împotriva lui.

Bărbatul filmat când îşi loveşte cu biciul iubita de 15 ani, însărcinată, a fost reţinut

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, judeţul Suceava, filmat când îşi loveşte cu biciul iubita în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost reţinut, sâmbătă, acuzat de violenţă în familie şi act sexual cu un minor, chiar dacă fata şi mama ei, au negat incidentul şi au declarat că totul a fost o glumă.

„Urmare a activităţilor desfăşurate în cursul acestei zile în speţa privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 (sâmbătă – n.r.) poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Suceava.


Apar noi detalii legate de scandalul din comuna Horodnic de Sus, din Suceava, acolo unde o adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a V-a, a fost lovită cu sălbăticie de concubinul ei, un tânăr de 19 ani.

Minora a fost bătută cu biciul, pusă în genunchi, lovită cu pumnul și forțată să-și bage mâinile în jar încins. Totul întâmplându-se în timp ce în curte răsunau manelele, pentru motivul că l-ar fi înșelat pe tânăr. Mama fetei a fost cea care a filmat totul. Se pare că imaginile au fost făcute publice de fostul concubin al femeii, ca să se răzbune pe aceasta.

Tânărul ar putea scăpa nepedepsit

Poliția s-a autosesizat cu privire la acest caz, și au fost audiaţi Gabriel Litră (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) și mama victimei, Simona S. Denisa și mama sa au refuzat să depună plângere penală, cele două locuind în casa agresorului.
Poliţia a deschis însă dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe şi act sexual cu un minor.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava de asemenea s-a autosesizat și derulează o anchetă în urma căreia vor stabili ce măsuri vor lua. Aceștia susțin faptul că minora refuză să fie ajutată spunând că este bine. Luni, 17 februarie 2020, reprezentanții DGASPC Suceava vor merge în Horodnic de Sus pentru a încerca să o ajute pe copilă și să o ducă la un centru maternal.

Sursa: https://suceavalive.ro

Adolescenta însărcinată bătută cu biciul în curtea casei, în Suceava


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.