Loteria de Crăciun 2021

Extragerea Loteriei de Crăciun din 2021, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru mulți, este din ce în ce mai aproape.

Loteria spaniolă de Crăciun (denumită oficial Sorteo Extraordinario de Navidad sau mai simplu Lotería de Navidad) este o extragere specială organizată de loteria națională spaniolă cu ocazia Crăciunului.

Loteria de Crăciun a fost întotdeauna strâns legată de superstiții, cum ar fi căutarea numerelor cu date speciale, iar cu ajutorul internetului este din ce în ce mai ușor să găsești și să cumperi numărul dorit.

Anul acesta dorim să împărtășim cu toți cititorii noștri norocul Loteriei de Crăciun. În acest scop, am rezervat numărul 77122 pentru toți cei care doresc să participe. Achiziția poate fi făcută prin intermediul unei platforme online. Mai jos vă explicăm, pas cu pas, cum puteți intra în posesia unui cupon.

Achiziția poate fi făcută anul acesta prin intermediul platformei online TuLotero. Dacă vă înregistrați și folosiți codul 1500031 veți primi 1 € gratuit.

Procedura de achiziție:

  1. Faceți click aici: ÎNREGISTRARE.

2. Introduceți datele dumneavoastră personale și metoda de plată (prin card de credit sau transfer bancar).

3. Accesați secțiunea Empresas și cumpărați bilete folosind codul tldiasporamadrid sau accesând următorul link: https://tulotero.com/e/tldiasporamadrid

4. Selectați numărul de bilete pe care doriți să le cumpărați.

După ce ați efectuat plata, veți primi un e-mail de confirmare în care se vor specifica cantitățile și numărul de bilete achiziționate.

Nu uitați că, dacă sunteți un utilizator nou, trebuie să aveți vârsta legală și să vă completați datele personale.

Există o adresă de e-mail info@tulotero.es pentru a rezolva orice îndoieli sau probleme care pot apărea. De asemenea există un număr de telefon al serviciului pentru clienți: 912 825 353. Orarul de funcționare: 9:00 – 20:00.

Loteria se pune în vânzare cu până la 3 zile înainte de extragere. După extragere, veți primi un e-mail cu rezultatele și verificarea premiului.

În cazul unui premiu, acesta va fi creditat în contul dumneavoastră de utilizator și îl veți putea ridica prin intermediul opțiunii “Retirar”.

Pe site-ul web sau în aplicație, în secțiunea “Mis boletos” veți putea vedea în orice moment biletele pe care le jucați.

Descărcați aplicația din:


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.