Ultimele măsuri aprobate de guvernul spaniol. Spania, țară în care epidemia a fost deosebit de agresivă, începe relaxarea de săptămâna viitoare. Planul de relaxare are 4 etape, iar până în iunie se redeschid și plajele.

Noile măsuri aprobate vor intra în vigoare de sâmbătă (2 mai).

Începând din această sâmbătă, activitățile sportive și plimbările vor fi voluntare și individuale. Acestea sunt permise doar în intervalul orar 6:00-10:00 si 20:00-23:00. Nu este permisă deplasarea în afara localității.

Persoanele dependente care necesită asistență pot circula doar între orele 10:00-12:00 sau 19:00-20:00.

Însoțirea copiilor la plimbare este permisă doar între orele 12:00 și 19:00.

Pentru persoanele de peste 70 de ani și persoanele aflate în întreținere, care trebuie să meargă cu un îngrijitor, va fi rezervat următorul orar: 10:00-12:00 și 19:00-20:00.

Aceste restricții nu se aplică municipalităților cu mai puțin de 5.000 de locuitori, unde se pot desfășura activități în orice moment.

Guvernul a confirmat că cei care au o grădină personală sau familială vor putea călători în aceste zone pentru a efectua “ activități neprofesionale pentru îngrijirea și colectarea produselor agricole ”.

Ministerul Sănătății și Consiliul Sportului Spaniol au anunțat reluarea antrenamentelelor din data de 4 mai.

Tot din 4 mai se vor redeschide saloanele de coafură și de înfrumusețare, iar restaurantele vor putea vinde mâncare pentru acasă.

Ultimele măsuri aprobate de guvernul spaniol.

Sursa: https://www.elindependiente.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.