România la FITUR 2020. Într-un final va fi promovată la târgurile internaționale de turism din acest an. Inițial, risca să nu poată participa la niciunul.

România, prin intermediul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Departamentul pentru Turism va beneficia de standuri în acest an la târgurile internaționale de turism, unde va promova destinația turistică România alături de co-expozanți, după ce a riscat ca în 2020 să nu mai poată participa la niciunul.

Standurile la toate firmele romanesti FITUR 2020
Firmele romanesti participante la FITUR 2020

Salina Turda la FITUR 2020

Ne-am reunit din toate colțurile țării pentru a spune, împreună, #povesteaRomania in primul targ european la care participam in acest an, FITUR 2020 Madrid.
Ministerul Turismului, alături de Consilii Județene, asociații de promovare, tours operatori, hotelieri, companii aeriene, a prezentat ce are România mai frumos și de ce țara noastră trebuie să devină destinație de vacanță pentru străini.
Locuri minunate, oameni de omenie, tradiții, istorie, cultură! #ExploreRomania
#VisitSalinaTurda

Găsești orarul cu publicul și mai multe informații pe pagina oficiala FITUR2020: https://www.ifema.es/fitur/horario-actividades

România la FITUR 2020

Sursa: http://turism.gov.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.