Români întâmpinați cu pâine și sare la intrarea în spațiul aerian românesc! Românii care au ales să zboare spre casă din Roma, Barcelona, Londra, Torino, Madrid, Valencia, Liverpool, Milano, Florența și Birmingham, în perioada 15-22 august, au fost întâmpinați, la intrarea în spațiul aerian românesc cu pâine și sare.

Campania ”Dor de pâinea de acasă” s-a derulat în parteneriat cu Blue Air și Boromir. Personalul Blue Air a distribuit pachete formate din pâine și sare, asigurate de Boromir, ca simbol de bun-(re)venit acasă, pe zborurile cu aterizare pe aeroportul ”Henri Coandă” din București.

Piloții aeronavelor au transmis mesajul secretarului de stat Oana Ursache dedicat românilor care se întorc acasă în luna august.

”Dragi români de pretutindeni, vă dorim Bun venit acasă. Bucurați-vă de revederea cu familia, cu prietenii și locurile dragi. Vă asigurăm că România vă iubte și că nouă ne-a fost dor de voi.

Știm că, pentru voi, concediul nu este odihnă, ci muncă, fie că vă reparați casele părintești, fie că vă ridicați alte case. Contribuția voastră la schimbarea la față a României nu este doar materială, ci și sentimentală. Revenind acasă, inclusiv cu zborurile Blue Air, scurtați distanțele Europei. Vă primim cu brațele deschise și sperăm că odată o să reveniți ca să rămâneți.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni vă întampină cu pâine și sare. Campania “Dor de painea de acasă” ar fi fost imposibilă fără parteneriatul cu Blue Air și Boromir, cărora le mulțumim.” – Oana Ursache, secretar de stat

În medie, au fost livrate zilnic 650 de pâini, ajungând la un număr total de aproximativ 4700 de produse distribuite.

Cele 25 de șorturi ”Dor de pâinea de acasă”, oferite de Boromir, au fost purtate cu mândrie de însoțitorii de zbor pe durata acestor curse.

Bun-(re)venit acasă, dragi români!

Sursa: dprp.gov.ro

Români întâmpinați cu pâine și sare la intrarea în spațiul aerian românesc!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.