Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii. Alianța Părinților, Asociația NeamUnit, Asociația Pro Decizii Informate și Asociația Pro Consumatori anunță că sâmbătă, 7 martie, de la ora 14:00, va organiza un nou protest împotriva Legii Vaccinării Obligatorii, eveniment ce se va desfășura tot în fața Palatului Parlamentului.

Încheiere sondaj: 14 March 2020 00:00
Sunteți de acord cu vaccinarea obligatorie?

Alianța Părinților, Asociația NeamUnit, Asociația Pro Cosumator și Asociația Pro Decizii Informate îi cheamă pe toți românii responsabili. Sâmbătă de la ora 14:00 la Palatul Parlamentului, în fața intrării de la Camera Deputaților. Îi chemăm pentru a-și manifesta dezacordul față de proiectul Legii vaccinării obligatorii.
Această lege anticonstituțională obligă toți copiii și adulții să fie vaccinați de mai multe ori în fiecare an și oricând va decide un ministru (pus politic). Țări precum Marea Britanie, Austria, Olanda, Elveția, Irlanda, Portugalia, Spania, nu au vaccinare obligatorie. China are vaccinare obligatorie și e bântuită de coronavirus. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!

sună apelul Alianței Părinților.

Reamintim că luni, 2 martie, în fața Palatului Parlamentului, sute de persoane au manifestat împotriva obligativității vaccinării. În aceeași zi, reunită în mare secret, Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților a avizat favorabil proiectul Legii Vaccinării Obligatorii, dar într-o formă care face anumite concesii opozanților legii.

Toate detaliile evenimentului sunt aici – https://tinyurl.com/vafqgn5

Semnați petiția pentru anularea legii vaccinării obligatorii care este aici: https://tinyurl.com/ufkwnx6

Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogger
Afis 7 martie – Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii

Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii

Surse:

  • www.facebook.com
  • https://www.activenews.ro

Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.