Posturi de televiziune sancționate de CNA pentru prezentarea mincinoasă. Vă mai amintiți cazul profesorului de religie acuzat că ar fi bătut un elev până la internarea sa, caz „fabricat” de mass-media fără să facă o minimă anchetă și să ceară un simplu punct de vedere preotului. Mai mult, B1 TV a folosit un filmuleț fals, de acum șapte ani, pentru a mări dramatismul cazului.

Curând după incident, imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au dovedit că nu preotul a fost cel care l-a bătut pe copil și că totul a fost fake news.

Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat posturile Digi 24, Pro TV, Antena 1 și 3, Romania TV, Realitatea TV, Prima TV, Kanal D și TVR 1 cu somație publică și cu amendă postul B1 TV, pentru modul în care au prezentat cazul profesorului-preot din Botoșani.

Ne întrebăm cine repară însă drama familiei părintelui care a trecut prin momente groaznice, totul în urma unei imagini false mediatizate la nivel național ?

Posturi de televiziune sancționate de CNA pentru prezentarea mincinoasă


Dacă ți-a scăpat poate te interesează și următorul articol …

Vrei abonament la blog?!

Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.