Participa la concursul Solar Decathlon Europa. Când va fi complet gata, casa va ajunge la o valoare de 100.000 de euro, preţul pe care un potenţial cumpărător va trebui să-l plătească dacă va vrea să aibă propria mansardă eficientă energetic.

O echipă de peste 30 de studenţi a dezvoltat o casă solară cu care vor participa la competiţia Solar Decathlon Europe, care va avea loc lângă Budapesta în iulie 2019, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Publicitate – Recomandare Best IPTV Romania

https://www.diasporamadrid.com/divertisment-si-timp-liber-la-madrid/tv-romania/best-iptv-romania/

Casa este, în prezent, instalată în apro­pierea tere­nului cunoscut ca Esplanada, de pe Bulevar­dul Unirii din Capitală. La sfârşitul lunii iunie, după ce va fi complet finisată, casa va fi demontată şi transportată cu şase tiruri în Unga­ria, pentru a fi reconstruită acolo în zece zile.

Participa la concursul Solar Decathlon Europa

Sursa: www.zf.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Ultimele articole publicate: