O ceremonie pentru pace în Ucraina la Glastonbury. Pe data de 19 martie a.c., la orele 17.45. în oraşul Glastonbury din Anglia a avut loc un eveniment emoţionant pentru pace, în semn de solidaritate cu suferinţele cauzate de război poporului ucrainean.

Oamenii s-au adunat cu mic cu mare, în apropierea clădirii primăriei oraşului pe care este arborat drapelul Ucrainei, în faţa Polului Păcii, care are înscris pe el mesajul universal al Păcii “Fie Pace pe Pământ” în mai multe limbi.

Crainicul a sunat cu putere clopoţelul, şi cu o voce solemnă a anunţat că urmează să vorbească primarul oraşului. Primarul oraşului, domnul Jon Cousins a citit o declaraţie formală a oraşului Glastonbury de susţinere a poporului Ucrainei.

“Vă mulţumesc pentru că aţi venit azi aici să arătaţi că Glastonbury susţine Ucraina. În timp ce ne adunăm aici în inima oraşului Glastonbury, mă gândesc la cuvintele scrise în multe limbi pe acest Pol al Păcii: “Fie Pace pe Pământ“. Acesta este mesajul pe care îl trimitem astăzi, fie ca acesta să atingă inimile tuturor celor care îl aud.

Vom ţine un moment de reculegere pentru toţi cei care suferă şi toţi cei care au murit în urma războiului din Ucraina.
Ca primar al oraşului Glastonbury, trimit un mesaj al Păcii, care va călători prin Europa cu Amanda Marshall care s-a oferit voluntară să fie un Ambasador al Păcii pentru oraşul nostru.

Destinaţia sa finală va fi oraşul cu care ne înfrăţim, Patmos, unde va fi înmânat primarului oraşului Patmos – mesajul conţinut este mesajul înscris aici: “Fie Pace pe Pământ“.

Vezi și:

Greva din transporturi continuă în Spania și câștigă tot mai mult sprijin!

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

VIZYON HD LIVE – TELEVIZIUNE INTERACTIVĂ

Au urmat câteva discursuri scurte pentru pace, iar apoi a fost ţinut un moment de reculegere pentru un minut. Lumânarea albastră de Glastonbury care simbolizează Pacea şi Unitatea a fost aprinsă. Participanţii au legat panglici în culorile steagului ucrainean de Polul Păcii; de gardul metalic din apropierea stejarului Jubileului de Platină şi în jurul Centrului de Informare al oraşului Glastonbury.

Deşi Ucraina este departe de Regatul Unit al Marii Britanii, locuitorii de aici sunt foarte preocupaţi de soarta celor aflaţi în suferinţă, şi trimit cele mai bune gânduri şi rugăciuni pentru pace.

corespondent: Ion-Marius Tatomir

O ceremonie pentru pace în Ucraina a avut loc în oraşul Glastonbury


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.