O bătrână se întoarce la reședința sa din Lugo la 10 zile după ce a fost înmormântată! Rogelia Blanco, o femeie în vârsta de 85 de ani, care locuia cu soțul Ramon în Căminul de bătrâni “ San Bartolomeu “ din Xove (provincia Galicia ), s-a îmbolnăvit de Covid-19, la fel ca alți 11 bătrâni.

Ea și colega Conchita au fost internate în aceeași cameră la Spitalul geriatric “ Os Gozos” al Fundației San Rosendo din Orense. Din nefericire, la 13 ianuarie, soțul și rudele Rogeliei primesc vestea macabră că bolnava a fost răpusă de virus. Conform protocolului Covid-19, decedata a fost preluată din spital fără să fie văzută, a fost pusă într-un coșciug sigilat și dusă la crematoriu, unde a fost incinerată, provocând potop de lacrimi și mare tristețe.

După 10 zile de la înmormântare, nepotul defunctei primește un telefon : “Vino urgent, Rogelia e la cămin!”. Nepotul a crezut că trăiește o farsă: “Dar bunica a murit acum 10 zile!”, a răspuns el. Totuși, și-a alertat toate rudele și au dat fuga să vadă dacă vestea e reală. Spre marea lor bucurie, totul era adevărat, un miracol. Rogelia se vindecase de Covid -19 și s-a întors teafără la domiciliu.

Când a coborât din mașină cei care locuiau cu ea la cămin au rămas înmărmuriți, nu se așteptau să o vadă vie. Toți știau că a murit și a fost îngropată. Au plâns de bucurie. Nici soțului ( 90 de ani) nu i-a venit sa creadă, a crezut ca visează. Mai întâi a primit calmante și apoi a fost lăsat să se reîntâlnească cu femeia iubită pe care credea că a pierdut-o în veci.

Citește și:

A murit sufocată în urma unei provocări de pe TikTok. Jocul cu eşarfa

Arestați patru români pentru că au lăsat fără internet și telefonie trei orașe spaniole

O explozie puternică în centrul Madridului a distrus mai multe etaje ale unei clădiri

De fapt, nu s-a întâmplat nicio minune, nu Rogelia a murit, ci colega ei, dar personalul spitalului le-a încurcat rău. Păcat, decedata adevărată a fost îngropată fară ca propria familie să-și ia rămas bun de la ea.

Acum, se fac cercetări în rândul personalului medical pentru a stabili cine răspunde pentru confuzie și pentru marea suferința creată.

Surse: mihaimarin.wordpress.com / elespanol.com

O bătrână se întoarce la reședința sa din Lugo la 10 zile după ce a fost îngropată!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.