Nigerian depistat cu un paşaport spaniol în România. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, judeţul Satu Mare, au oprit un nigerian care a prezentat la control un document de călătorie spaniol care aparținea altei persoane, trasmite Poliția de Frontiră, preluat de DiasporaMadrid.com.

Duminică, 28 martie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au oprit, la aproximativ 700 metri de linia de frontieră, pe drumul naţional ce duce în PTF Petea, un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport biometric emis de autoritățile spaniole.

Persoana a fost condusă la sediul SPF Petea, întrucât polițistul de frontieră care a verificat documentul a constatat faptul că persoana oprită pentru legitimare nu este una și aceeași cu titularul documentului în cauză, iar paşaportul aparține altei persoane.

Vezi și:

31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR

Spania va testa vaccinurile la copii. Vaccinarea în masă a copiilor „până la începutul anului 2022”

Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea, după un accident în Murcia, Spania

În urma cercetărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că bărbatul este de fapt cetăţean nigerian. În vârstă de 30 de ani, acesta intenţiona să iasă din România prin PTF Petea. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un paşaportul biometric spaniol. S-a constatat faptul că acesta nu poseda documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen.

se arată în comunicat.

De asemenea, s-a constatat, cu ocazia verificărilor, faptul că documentul de identitate pe care l-a prezentat la control este căutat de autoritățile spaniole din februarie 2020.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și tentativă de ieșire din țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Nigerian depistat cu un paşaport spaniol încercând să iasă din România


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.