Newsletter

Comunitate Romaneasca din Spania

Newsletter Diaspora Madrid. Abonează-te la blog prin email!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.


Diaspora Madrid este un blog românesc din Spania, apolitic şi independent, având ca scop susţinerea şi promovarea antreprenorilor, asociaților de români, artiștilor, etc. Această platformă include știri, evenimente, servicii, anunțuri, informații publice și de interes pentru Comunitatea Românească din Spania.

DiasporaMadrid Telegram

DiasporaMadrid deschide un nou canal de comunicare cu cititorii săi. Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube, dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații. Noul nostru canal de pe Telegram.

Cum să vă înregistrați pe canalul DiasporaMadrid de pe Telegram

Este foarte simplu, trebuie doar să faceți clic aici și să urmați instrucțiunile. Dacă aveți deja aplicația instalată, aceasta se va deschide și va trebui doar să apăsați butonul de jos + JOIN. Dacă nu, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Telegram, este doar un moment și veți descoperi că aveți mai mulți prieteni acolo decât credeați.

Dacă odată abonat, vine un moment în care nu doriți să primiți mai multe notificări, trebuie doar să reintrați pe canal și să apăsați SILENCE sau să ieșiți definitiv din canal.

Newsletter Diaspora Madrid

Preferi e-mailul? Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 thought on “Newsletter

Lasă un răspuns