Hartă cu restaurantele care servesc mâncare șoferilor pe drumurile din Spania. Ministerul Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane a publicat o hartă cu restaurante și magazine care vând mâncare pregătită în apropierea autostrăzilor și drumurilor spaniole.

Obiectivul este de a facilita accesul muncitorilor care continuă să își desfășoare activitatea

Printre acești profesioniști, departamentul condus de Jose Luis Abalos include „transportatori profesioniști, forțe și organisme de securitate, precum și alți lucrători care pot fi în circumstanțe similare”.

Potrivit Ministerului, harta va fi actualizată constant cu informațiile furnizate. Harta include, de asemenea, puncte cu servicii de igienă precum dușurile.

Pe această cale Ministerul Transporturilor a dorit să le mulțumească companiilor pentru munca depusă, pentru „facilitarea accesului la servicii de catering pentru lucrătorii care în timpul activității lor de muncă sunt nevoiți să se deplaseze pe parcursul zilei”.

Trebuie amintit că transportul de mărfuri nu este limitat de starea de alarmă(urgență), deoarece activitatea sa este considerată esențială pentru garantarea aprovizionării cetățenilor.

Vezi mai jos harta:

Hartă cu restaurantele care servesc mâncare șoferilor pe drumurile din Spania

Surse: https://www.elindependiente.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.