Femeie suspectă de coronavirus la Buzău! Autoritățile sanitare din județul Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și a spus că vine dintr-o zonă contaminată. În Italia, femeia ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

În această seară(duminică), buzoianca în vârstă de 53 de ani a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se gândească la faptul că vine dintr-o zonă contaminată, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

În Italia, buzoianca îngrijise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste alarmantă: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Purtând măști și costume speciale, membrii echipajelor SMURD și SAJ Buzău au ajuns la fața locului după aproximativ o oră și au preluat-o pe femie.

De asemenea, polițiștii prezenți la fața locului purtau măști medicale și au stat la o distanță considerabilă față de femeia suspectă de coronavirus. Până la sosirea echipajelor medicale, buzoianca a așteptat în picioare în stația de autobuz, purtând, la rându-i, o mască de protectie.

Încă nu se știe dacă femeia va fi transferată la un spital din București sau dacă va fi dusă pentru a sta 14 zile în carantină la tabăra de la Arbănași, comuna Beceni.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Prefecturii au convocat o ședință de urgență.

Femeie suspectă de coronavirus la Buzău

Sursa: https://ebuzau.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube, avem și canal Telegram.