FC Botoșani caută români crescuți în diaspora. FC Botoșani își schimbă strategia și încearcă să mizeze în următorul sezon pe mai mulți jucători tineri, de 18-20 de ani. Valeriu Iftime vrea jucători români care și-au făcut junioratul în Spania, Italia și Franța, pe care să-i poată vinde după doi-trei ani.

Primul care ar putea semna cu FC Botoșani este un atacant român, în vârstă de 18 ani, care și-a făcut junioratul în Spania.

“Săptămâna viitoare avem niște discuții. Avem niște propuneri de jucători dar încă nu am stabilit nimic. În afară de Andrei Dragu de la Tg. Jiu, îl mai avem pe Malcolm, un mijlocaș la închide, care deja se antrenează cu noi. Sper să aduc în zilele viitoare un vârf de atac, un român din Spania. Are 18 ani. Mai avem un italian. Căutăm români crescuți în Franța, Spania, Italia. Vedem dacă pleacă Holzmann, Rodriguez, Ashkovski. Între meciul cu CFR și Sepsi voi discuta cu Marius despre lotul pentru sezonul următor”, a spus Valeriu Iftime.

Vezi și:

Măsurile prin care muncitorii din diaspora ar putea reveni în România. Tinerii fermieri, până în luna iulie

Testul PCR negativ nu mai scutește de carantină! Spania în continuare pe listă!

Români blocaţi pe aeroporturile din Spania după ce România a inclus această ţară în lista galbenă

Andrei Dragu (21 ani) este fundaș stânga și a jucat până acum la Luceafărul Oradea și Viitorul Tg. Jiu. A semnat încă din iarnă cu FC Botoșani dar a rămas să joace la Tg Jiu.

Malcolm Edjouma (24 ani) este un mijlocaș central de 1,91m care până acum a jucat la mai multe cluburi printre care Lorient și Steaua Roșie. În perioada ianuarie – august 2020 a fost jucătorul Viitorului Constanța după care a plecat la KSV Roeselare (Belgia), unde a stat puțin. A semnat cu FC Botoșani din februarie dar va putea fi folosit din sezonul următor.

Sursa: btonline.ro

FC Botoșani caută români crescuți în Spania, Italia, Franța.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.