Televiziune Românească HD și FHD pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Mai vizionezi programe de televiziune cu vedete românești îndrăgite? Preferi televiziunea prin satelit sau prin internet?

Bucurați-vă împreună cu familia de programe românești, filme și seriale subtitrate, filme românești compatibile cu orice dispozitiv, aplicație destinată, calitate SD/HD/FHD/4K și Videoteca (VOD) cu cele mai bune Filme și Seriale.

În continuare vă prezentăm o listă cu distribuitorii direcți sau prestatorii servicii de televiziune prezenți pe DiasporaMadrid.com :

Online (Smart IpTv) direct prin internet

Prin satelit cu antenă parabolică

Ai o afacere, un produs sau oferi servicii și vrei să te promovezi?


Ce înseamnă rezoluția HD, full HD și Ultra HD și care sunt diferențele?

Pentru o imagine de ansamblu mai clară, am împărțit, pe scurt, cele mai utlizate tipuri de rezoluții pentru televizoare :

  • SD (Standard Definition) = 720 x 480 pixeli sau 480p; Acest tip este întâlnit din ce în ce mai rar, fiind folosit în cazul televizoarelor mai vechi, cu tub.
  • HD Ready = 1280 x 720 pixeli sau 720p; Televizoarele HD Ready sunt mult mai utilizate, nu au un tuner HD, dar au un imput digital.
  • Full HD = 1920 x 1080 pixeli sau 1080p; Televizorul cu rezoluție Full HD are un preț mai mare decât cel HD, dar o imagine mult mai bună și mai clară.
  • UHD 4K (Ultra HD) = 3840 x 2160 pixeli sau 2160p; Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât și imaginea pe care o vei vedea va fi mai clară și mai detaliată. Rezoluția Ultra HD sau rezoluția 4K este, de fapt, o multiplicare de 4 ori a rezoluției pe care o poți găsi pe televizoarele Full HD. Efectul va fi unul fără precedent. Poti vedea chiar și detalii microscopice, precum linii fine sau fire de par. Claritatea imaginilor este net superioară celor despre care am vorbit până acum. Această rezoluție va fi ideală, în cazul în care vei vrea să îți transformi livingul într-o cameră de cinema!

Care sunt diferențele dintre rezoluții

Este usor de observat faptul că diferența majoră dintre toate rezoluțiile prezentate până acum stă în numărul de pixeli. Cu cât aceștia sunt în număr mai mare, cu atât imaginea va fi mult mai bună și mai clară. De regulă, diferențele dintre aceste rezoluții sunt ușor de observat cu ochiul liber – trebuie doar să privești cu atenție la două televizoare deschise și vei observa asta, în imaginile de claritate diferită. Culorile îmbunătățite și imaginile mai clare sunt doar câteva dintre diferențele dintre televizoarele cu rezoluții mai mici sau mai mari. Rezoluția Ultra HD este de patru ori mai bună decât Full HD, în timp ce rezoluția Full HD este mult mai folosită decât HD Ready.

Televiziune Românească HD și FHD pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Partajează asta: