Shopping la Madrid

Shopping la Madrid. Madrid este un veritabil paradis pentru amatorii de cumparaturi. Este una din rarele capitale europene care propun optiuni pentru shopping abordabil si de calitate. In centrul orasului veti gasi cele mai multe magazine de-a lungul Gran Via si in jurul Plazei Mayor si Puerta del Sol.

Daca vreti sa gasiti totul laolalta, in aceeasi incinta, mergeti in centrele comerciale unde veti putea ajunge cu metroul.

Madridul adaposteste peste 90 de centre comerciale

La Vaguada, de exemplu, se afla in partea de nord a Madridului si contine peste 350 de magazine.

Amatorii de chilipiruri sau de haine second pot merge la El Rastro in fiecare duminica. Situata de-a lungul strazii Ribera de Curtidores, este un loc foarte turistic.

Cartierul Salamanca este locul unde trebuie sa mergeti pentru cumparaturi haute couture si pentru buticurile de renume. Aici veti regasi nume celebre precum Gucci, Yves Saint Laurent, Armani sau Carolina Herrera. De fapt 5 zone din Madrid sunt propice cumparaturii: Salamanca, Chueca, Centro, Princesa si Cuatro Caminos.

Princesa este un cartier care ofera cea mai mare varietate de produse pentru toate buzunarele. Marcile cele mai cunoscute si magazinele Corte Ingles se afla pe strazile Princesa si Alberto Aguilera.

Chueca este zona modei. Aici veti putea gasi articole originale. Strazile Hortaleza si Fuecarral au cele mai multe buticuri.

Salamanca este dupa cum am mai spus, zona cea mai luxoasa. Principalele strazi sunt Serrano. Velasquez, Goya etc.

Zona Centrului este ideala pentru a combina turismul cu cumparaturile. Veti gasi aici magazine celebre cu preturi foarte accesibile.

Cuatro Caminos este cea mai buna optiune pentru “cele mai bune afaceri” daca va aflati in partea de nord a Madridului.

Optiunile sunt infinite aici. De la antichitatile cele mai pretioase la cele mai avantgardiste creatii, la mobile, la marci de moda prestigioase, cadouri, suveniruri, sau produse delicioase de gastronomie…. Toate acestea orneaza vitrinele magazinelor din oras. Magazinele, pietele si centrele comerciale de aici ofera posibiltati nenumarate oricarui turist.

Shopping la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.