Departamentul pentru Românii de Pretutindeni dă startul celei de-a doua sesiuni de finanțare nerambursabilă pentru anul 2020, în perioada 20 iulie – 02 august a.c., se arată într-un anunț pe site-ul instituției.

Cererea de finanțare (01. Cererea de finantare 2020) se completează în limba română și se semnează de reprezentantul legal al solicitantului sau de persoana împuternicită. Aceasta va fi însoțită de următoarele documente:

– copii ale actelor de identitate (în funcţie de ţara de domiciliu sau de reşedinţă) al reprezentantului legal; al solicitantului sau al persoanei împuternicite de acesta şi al coordonatorului de proiect, cu mențiunea ”conform cu originalul”;
– actul constitutiv, statutul, actul de numire al persoanelor din conducere, împreună cu ultima modificare a acestora; hotărârea judecătorească sau actul de înregistrare, certificatul de înregistrare fiscală; precum și orice alte documente care atestă statutul juridic al solicitantului; conform legislației statului de reședință (în copie şi traduse în limba română), cu mențiunea ”conform cu originalul”.

Cererea de finanțare și documentele menționate pot fi trimise doar în format electronic (scan pdf), la adresa de e-mail proiecte@dprp.gov.ro, începând cu prima zi a sesiunii.

După transmiterea pe e-mail a documentelor menționate, solicitantului i se transmite numărul de înregistrare al cererii. Ulterior, responsabilul de proiect solicită, prin e-mail, documente suplimentare sau clarificări, în funcție de specificul proiectului la care solicitantul are obligația de a răspunde în cel mult 5 zile lucrătoare.

În această etapă are loc o examinare preliminară a eligibilității solicitantului și a proiectului.

Dacă proiectul și solicitantul întrunesc condițiile de eligibilitate, responsabilul de proiect va solicita completarea dosarului de finanțare cu următoarele documente care vor fi transmise pe e-mail  în format electronic (scan pdf), la adresa proiecte@dprp.gov.ro

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni dă startul celei de-a doua sesiuni de finanțare nerambursabilă pentru anul 2020

Sursa: http://dprp.gov.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.