Declaraţia epidemiologică de intrare în ţară o poţi consulta AICI. Este un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice de intrare în ţară. Se poate competa oricând.

Tot mai multe aeroporturi din Romania au implementat chestionarul on-line pentru a complea electronic declaratia pe propria raspundere de intrare in tara.

Această modalitate eficientizează timpii de aşteptare aferenţi procesării fluxului de pasageri la intrarea în ţară şi totodată, se reduce riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2.

Transmiterea datelor către punctele DSP din aeroport se poate face în orice moment, recomandabil chiar odată cu planificarea călătoriei spre România.

Utilizarea formularului web mai are ca beneficii şi verificarea corectitudinii datelor completate de pasageri, precum şi protejarea cetăţenilor şi a personalului din aeroport.

Aeroportul Internaţional Sibiu informează că pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al aeroportului au la dispoziţie un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice.

Paşii care trebuie urmaţi pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice de intrare în ţară sunt următorii:

1. Se accesează adresa https://chestionar.stsisp.ro folosind datele mobile/conexiunea la internet sau folosiţi reţeaua Free WiFi disponibilă în Terminalul Sosiri;
2. Se completează datele solicitate de aplicaţie şi se validează, apoi se trimite formularul;
3. Este important să se menţioneze adresa de izolare sau să se indice adresa de izolare cu adresa de domiciliu;
4. Ulterior, se generează un cod QR pe telefonul înregistrat în aplicaţie;
5. Se tipăreşte declaraţia sau se scanează codul QR la ghişeul amplasat în acest scop pe fluxul sosiri şi se ridică declaraţia de acolo;
6. Declaraţia se prezintă la ghişeele DSP.

Aplicaţia dezvoltată pentru fluidizarea traficului aerian de călători este valabilă, în acest moment, pentru Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Sibiu.

Platforma https://chestionar.stsisp.ro a fost dezvoltată de specialiştii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale împreună cu echipa de IT a organizaţiei non-guvernamentale Citizen Next, la solicitarea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, companie aflată sub coordonarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Declaraţia epidemiologică de intrare în ţară.

Surse: www.mediafax.ro / www.stirileprotv.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Introdu adresa ta de email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” submit_button_text=”Înregistrare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.