Clanurile mafiote care s-au bătut. „Două bande rivale, care făceau trafic de persoane în Germania, nu s-ar fi înţeles în privinţa banilor”, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piaţa Constituţiei. Acesta avertizează că astfel de conflicte se pot repeta.

Așadar, niște clanuri mafiote care fac trafic de carne vie s-au bătut în București, în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului. Altercația între mafioți s-a lăsat cu un mort și cu mai mulți răniți.

Vorbim despre trafic de copile, despre sclavie albă. Și despre rețele de proxeneți – de fapt, de traficanți de sclavi, de femei, de copile. Traficanți de sclavi care se bat în România, în București, în plină stradă, în fața Palatului Parlamentului.

Oare ne dăm seama unde am ajuns? Oare realizăm ce înseamnă asta?

Și nu, nu dați vina pe politicieni. Aici nu este vorba de politicieni, sau doar de politicieni. E vorba despre o societate care se prăbușește, care se dizolvă. Care face implozie. Nu ne mai putem apăra copilele, iar bandele mafiote se bat în fața Parlamentului pentru prețul fetelor românce traficate în Germania.

Iar noi discutăm despre cum s-a dezbrăcat la Vocea României o vedetă cu hashtag. Sau despre libertarianism, și despre cum ar trebui privatizate educația și sănătatea. Și tăcem asurzitor pe acest subiect – chiar, arătați-mi măcar un partid sau candidat care poate fi luat în serios, care zice ceva despre asta. Parcă acest cancer din stradă e dublat și susținut de cancerul din mass-media și din tot spectrul politic. Și din oligarhia care se ascunde în spatele acestui bâlci mediatic și politic.

„Clanurile mafiote care s-au bătut în Piața Constituției discutau prețul fetelor traficate în Germania.” Putem să medităm un pic, ce înseamnă asta? Să ne dăm seama unde am ajuns? Să înțelegem cum se lichefiază, cum se prăbușește în jurul nostru societatea românască? Și poatre să ne și trezim, în al doisprezecelea ceas – măcar pentru a apăra viețile acestor femei și fete nevinovate, ale acestor copile?

Clanurile mafiote care s-au bătut în Piața Constituției discutau prețul fetelor

Sursa: Catalin Sturza


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.