Baltasar Revolt este o maşină electrică Made in Spain. Baltasar, un mic producător auto din Spania, deocamdată puţin cunoscut pe plan internaţional, a dezvăluit în premieră primul său automobil – roadsterul Revolt.

Complet dezvoltat în Spania, electromobilul pune la dispoziție 507 CP şi are o dinamică demnă de invidiat, fapt care se datorează în primul rând greutății sale reduse.

Caracteristici cheie:

  • Compania antreprenorului, inginerului şi fondatorului Baltasar Lopez asigură că Revolt nu se bazează pe niciuna dintre platformele cunoscute în prezent. Dezvoltarea mașinii sport a fost realizată în cel mai strict secret pentru a “surprinde lumea cu un model complet gata de vânzare”.
  • Se numeşte drept primul din lume “fully electric road legal track day car” cu omologare de la FIA.
  • Măsoară în lungime 3.950 mm, în lăţime 1.850 mm; în înălţime doar 880 mm (sau 1.110 mm cu rola omologată de FIA) și în ampatament 2.420 mm. Ecartamentul faţă îi constituie 1.546 mm, iar cel posterior – 1.603 mm. Greutatea îi este de doar 770 kg, dintre care 250 sunt ale bateriei.
  • Caroseria îi este fabricată aproape în întregime din fibră de carbon, peste o celulă de siguranţă din bare tubulare omologate FIA. Dispune de aerodinamică multifuncțională avansată cu spoilere integrate frontal și un difuzor posterior.
  • Suspensia îi este pe braţe duble, fabricată din aluminiu folosit în industria aeronautică, fibră de carbon şi kevlar, cu bare anti ruliu şi amortizoare de curse ajustabile. este dublă și este din aluminiu, fibră de carbon și Kevlar.

Vezi și:

Românii din Madrid s-au rugat împreună cu episcopul lor la slujba de Înviere 2021

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Campania pentru Declarația pe venit 2020 începe miercuri, 7 aprilie. Cine este obligat să o prezinte!

  • În habitaclu există un volan detaşabil din carbon, cu câteva comenzi pentru selectarea modurilor de rulare şi a celor patru nivele de regenerare a energiei. Scaunele din fibră de carbon sunt făcute similar din punct de vedere a poziţiei şezutului celor din monoposturile de Formula 1 şi au centuri de siguranţă cu prinderi în şase puncte.
  • Electromobilul dispune de două motoare independente, cu sisteme de vectorizare a cuplului, montate central. Tracţiunea este pe puntea din spate. Produc cumulativ 507 CP şi 1.000 Nm de cuplu. Sistemul electric de la bord funcţionează cu o tensiune de 700 V.
  • Bateria de la bord este dezvoltată în colaborare cu firma spaniolă Millor Battery. Capacitatea nu i se anunţă, dar se menţionează că poate oferi peste 600 de km autonomie în ciclu WLTP, ori poate fi descărcată complet timp de 40 de minute de condus intensiv pe circuite.
  • Foloseşte un sistem hibrid de răcire şi timp de cinci minute poate fi încărcată cu energie pentru alţi 100 de km.Poate face 0-100 km/h în 2.5 secunde (similar unui Ferrari SF90 Stradale). Viteza maximă nu se anunţă la moment.

Preţul maşinii care are acces legal şi pe drumurile publice este de 230.000 de euro fără taxe. Livrările vor începe din a doua jumătate a lui 2022.

Vezi galeria foto AICI.

Surse: autoblog.md / baltasar.com

Baltasar Revolt este o maşină electrică stradală şi de circuit Made in Spain


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.