Anunțuri publicate

Nu există anunțuri care să corespundă criteriilor dvs. de căutare.

Publică anunțuri gratuite pe Diaspora Madrid. Vinzi, cumperi, cauți produse sau servicii care te interesează? Acum poți adăuga sau căuta anunțuri pe Diaspora Madrid, fie că ești în Spania, România sau altă țară din Europa. Atenție! Este nevoie de creare cont utilizator.

Cum se publică anunţul ?

După validarea contului utilizator, puteţi introduce anunţurile dvs. în sistemul on-line, urmând etapele de mai jos:

  1. introduceţi username-ul şi parola și intrați în pagina proprie
  2. la intrarea în cont acţionaţi butonul „Adaugă Anunţ Nou“
  3. se completează formularul după care se dă click pe butonul ”Previzualizare”
  4. dacă toate datele sunt corecte trimiteți anunțul de pe butonul ”Publică Anunțul”.

Despre anunțurile gratuite:

  • Te rugăm să completezi datele reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine.
  • Dorim ca toate anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate cu dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi.
  • În funcție de categoria de produse sau servicii oferite, ai la dispoziție maxim un număr de <5> anunțuri gratuite pe o perioadă de 30 de zile. Excepția fiind subcategoria Locuri de munca.
  • Perioada de valabilitate a unui anunț este de 30 de zile din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval, astfel anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială. 
  • Ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă regulile ELEMENTARE de bun simț.

Publică anunțuri gratuite pe Diaspora Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.