Accident cumplit în Tulcea august 2019. „Accidentul cumplit din Tulcea, transmis pe Facebook: Şoferul teribilist a fost arestat / Bilanţul victimelor: Trei morţi, printre care un copil de 3 ani”, titrează Mediafax.

Ceea ce nu scrie presa e că nu sunt trei victime, ci patru. Deoarece printre victime se numără și un prunc în luna a șaptea. Pe care doctorii au încercat să salveze. În luna a șaptea, un copil este perfect viabil și poate supraviețui în afara uterului. Așadar, au murit DOI copii și două femei, în acest accident cumplit. Și alți trei oameni sunt răniți, în stare gravă. Majoritatea victimelor se aflau nu în bolid – ci în curtea unor amărâți, peste care a intrat șoferul.

Să te filmezi live pe Facebook, în timp ce iei viața a patru oameni nevinovați. Într-un mod absolut gratuit și stupid. Pentru că e foarte distractiv, e „entertaining” să fii bizon și să ucizi. De aceea bizonismul la volan trebuie arătat lumii. Pentru că demonstrează că ești „cineva”, că ești „șmecher”. Îți dă un statut, și îți dă putere asupra altora.

Un accident care ne spune multe despre unde am ajuns, ca societate. Pe lângă toate celelalte tragedii și orori din ultima vreme – Caracal și toate celelalte. Pe de o parte, oameni săraci și amărâți care mor nevinovați pe capete. Pe de altă parte, șmecheri în bolizi de zeci de mii de euro, care pot orice. Și care iau viața a doi copii și a două femei, în timp ce „se distrează”. Uciderea unor copii și a unor nevinovați transmisă live, pe Facebook, ca formă de distracție. Aici am ajuns și aceștia suntem.

Dumnezeu să-i odihnească pe acei prunci și pe acei nevinovați!

Accident cumplit în Tulcea august 2019

Sursa: Catalin Sturza


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.